Vierde seizoen 'Mijn Restaurant!' binnenkort van start

Print
Vierde seizoen 'Mijn Restaurant!' binnenkort van start

Vierde seizoen 'Mijn Restaurant!' binnenkort van start

In het najaar start vtm met het vierde seizoen van het tv-programma 'Mijn Restaurant!'. Deze keer is het niet de bedoeling om een culinair toprestaurant op te richten en ook de jury is vernieuwd. De koppels komen zoals elk jaar uit de vijf Vlaamse provincies.

In Ekeren zal het koppel Amber (23) en Elodie (22) uit Geel proberen om hun droom - ook op professioneel gebied een team vormen - te verwezenlijken. Chefs Daniel (29) en Rinaldo (33) uit Maasmechelen zullen in het Limburgse Tongeren een restaurant openen, maar samen in de keuken staan zullen ze niet doen.

Het restaurant in Dendermonde zal worden uitgebaat door jeugdvrienden Steven (33) en Sofie (32) uit Ninove. Sofie noemt zich een leek in de keuken maar kan rekenen op de culinaire kennis van Steven. Leraar Kris (29) en kok Bart (26) gaan in Aarschot de uitdaging aan om mensen culinair te verwennen in hun eigen restaurant. Op de dijk van Blankenberge zullen Eef (27) en Michael (28) een restaurant openen. Beiden hebben weinig keukenervaring maar zijn erop gebrand een goede prestatie neer te zetten.

De presentatie wordt zoals altijd verzorgd door Rani De Coninck. In de jury zetelen Yves Desmet, Willem Asaert, Aline Julia en Vittorio Simoni.