Stephanie uit 'Mijn Restaurant' vindt nieuwe liefde bij man

Stephanie maakte furore als lesbische wederhelft van Yanaïka tijdens het eerste seizoen van 'Mijn Restaurant'. Een liefdes- en professionele breuk later, lijkt Stephanie het nieuwe geluk te hebben gevonden… bij een man.

mgeysmans

"Ik ben altijd op iemands karakter gevallen. Het was dan ook geen grote verrassing toen bleek dat ik gevoelens had voor Michael. Het is niet zo dat ik plots beseft heb, dat mannen mij iets kunnen bieden wat vrouwen niet kunnen. Ik zie gewoon weinig relationele verschillen", steekt Stephanie van wal in Dag Allemaal.

"Op seksueel vlak ben ik nooit iets tekort gekomen bij Yanaïka. Ik was een 100% overtuigde lesbische vrouw. Ik ben voor Yanaïka zowel met mannen als vrouwen samen geweest. Ik heb me dus zeker niet laten inpalmen of overdonderen. Twee vrouwen samen, dat prikkelt mannen blijkbaar. En ja, er zijn mannen in Exquisa over de vloer geweest die de intentie hadden om mij te bekeren. Maar dat nam ik nooit serieus."

"Veel mensen zien een lesbisch meisje als een trofee", gaat Michael verder. "Maar ik dus niet. We hebben elkaar begin april echt leren kennen, maar zelfs dan bleven we voorzichtig en behoedzaam. Tot we, na enkele weken praten, moesten toegeven dat er meer aan de hand was tussen ons dan we oorspronkelijk dachten."

Beeld: Photonews

Niet te missen