Alweer geen opvolger voor raadslid van Vlaams Belang

- Voor de derde keer op rij zou de gemeenteraad moeten openen met de eedaflegging van een nieuw raadslid ter vervanging van Leo Degraeve (VB), die begin dit jaar ontslag nam wegens gezondheidsredenen.

fvranckx

De voorbije twee maanden werd Werner Feyaerts per aangetekende brief uitgenodigd, maar hij stuurde zijn kat. Daarop nodigde het gemeentebestuur Sandra Note uit om de gemeenteraad te komen vervoegen. Ook zij ging zonder iets te laten weten niet in op die uitnodiging.

- Goed en eigenlijk ook geen nieuws over de sporthal. De kleine zaal, bestemd voor dans- en gevechtsporten, die niet te lijden had onder de instorting van de grote hal, is klaar en kan binnenkort in gebruik genomen worden. In het dossier van die grote hal, die eind vorig jaar tijdens hevige sneeuwbuien instortte, komt stilaan beweging. Op 8 juni komen alle betrokken partijen samen.

“We hopen vooral dat de werf snel vrijgegeven wordt, zodat we verder kunnen afwerken”, zegt schepen Jo Santermans. “Het vonnis over wie verantwoordelijk is zal niet voor meteen zijn … als we dat nog mogen meemaken.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio