Onbekende dringt ziekenhuiskamer van Carcela binnen

Enkele uren na de operatie van Mehdi Carcela is een onbekende de ziekenhuiskamer van de Standard-speler binnengedrongen. Standard is nu op zoek naar de indringer.

ikerremans

Carcela werd woensdag, met succes, geopereerd aan verschillende breuken in zijn aangezicht in het universitair ziekenhuis van Luik. Enkele uren later gaf een onbekende zich uit voor een journalist en drong de kamer van de Standard-middenvelder binnen.

'Van de kaart'

Carcela beantwoordde de vragen van de indringer en liet zich zelfs door hem fotograferen. Toen er even later een dokter de kamer binnenkwam, vluchtte de zogezegde journalist weg.

Standard is geschokt door het ongewenste bezoek en is vastberaden de indringer te vinden. "Mehdi was totaal van de kaart", zegt communicatiedirecteur Sacha Daout. "Hij gaf alleen enkele korte antwoorden en kon zelfs niet zeggen met welk accent de journalist sprak."

Als er toch een krant is die een interview met Mehdi Carcela publiceert, wordt die een jaar uitgesloten uit het trainingscentrum van Standard.

Carcela moet nog een tijdje in het ziekenhuis blijven. Hij liep de breuken vorige week op bij een trap van Chris Mavinga tijdens de titelwedstrijd tegen Racing Genk.