23-jarige Limburger mept agent na vandalisme in Leuven

Een 23-jarige man uit Herk-de-Stad werd dinsdagavond rond 21 uur opgepakt nadat hij een agent een mep had verkocht in de Brusselsestraat in Leuven. De agent die niet van dienst was, sprak de twintiger aan omtrent een motor die hij aan het beschadigen was. De dronken Limburger was door enkele omstaanders betrapt en tegengehouden tot de politie ter plaatse kwam nadat hij een geparkeerde motor had beschadigd.

kscherpenberg

De man, die duidelijk dronken was, trapte eerst tegen een wagen. Vervolgens duwde hij een andere motor omver. Een politieman die niet met dienst was en daar op dat ogenblik toevallig voorbijkwam, sprak de dronken twintiger aan en zei hem te stoppen met de beschadigingen. De verdachte reageerde daarop door te roepen dat hij zich niet moest moeien. Toen de getuige zei dat hij een politieambtenaar was, kreeg hij prompt een klap in het gezicht.

De agressieve jonge man werd door enkele getuigen overmeesterd en ter plaatse gehouden tot een politiepatrouille toekwam. Hij werd opgesloten ter ontnuchtering. Er werd PV’s opgesteld voor de beschadigingen, voor openbare dronkenschap en voor slagen en verwondingen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio