Adrie Koster blijft aan als coach van Club Brugge

De geruchten over zijn ontslag deden dan wel de ronde, maar Adrie Koster blijft nog een seizoen aan als coach van Club Brugge. Dat meldt Club. Rudi Verkempinck vervangt Peter Balette als assistent-coach.

ikerremans

Het Club-bestuur zat dinsdagavond samen over het lot van Koster. Na lange gesprekken heeft blauw-zwart beslist om de coach te laten aanblijven. De Nederlander wil meestappen in het nieuwe project en is ook bereid om de discipline aan te scherpen.

Koster heeft in het Jan Breydelstadion nog een contract voor één seizoen. "In het Personal Performance Center zal Adrie Koster een uitgebreide en complementaire staf ter beschikking krijgen, waardoor hij zich nog beter zal kunnen toeleggen op de coaching van het team. Zowel Club Brugge als Adrie Koster zijn ervan overtuigd en hebben er het volste vertrouwen in dat het samenbrengen van deze expertise Club Brugge opnieuw naar de top drie van het Belgische voetbal zal leiden", luidt het bij de Bruggelingen.

Peter Balette krijgt een nieuwe functie bij blauw-zwart en de 44-jarige Rudi Verkempinck vervangt hem als assistent-trainer.