Vriendjes Strauss-Kahn wilden kamermeisje omkopen

Vrienden van Dominique Strauss-Kahn, de man die in een hotelkamer in New York een kamermeisje zou aangerand hebben, hebben de familie van het slachtoffer geld aangeboden, zodat de klacht zou introkken worden.

ssimons

Verre familie van het meisje leeft in een arm dorp in Guinea, in Afrika. Aangelegde wegen, elektriciteit en telefoonlijnen zijn er niet. Een bron vertelde de New York Post dat een bedrag van zeven cijfers zou aangeboden zijn.

Zelfs zonder de getuigenis van het kamermeisje zou de openbare aanklager echter genoeg bewijs hebben om Strauss-Kahn te vervolgen. Het kamermeisje heeft bovendien al voor de camera getuigenissen afgelegd.

"Weet je wel wie ik ben?"

Uit een verslag zou ook blijken wat Strauss-Kahn gezegd zou hebben op het moment van de feiten. "Weet je niet wie ik ben?" zou hij volgens Fox News meermaals gezegd hebben.

"Asjeblieft, stop. Nee!" schreeuwde het meisje terwijl ze op het bed werd gegooid. "Stop, asjeblieft, ik mag mijn job niet verliezen. Stop, asjeblieft!"

Strauss-Kahn zou geantwoord hebben met de woorden: "Nee, schatje, maak je geen zorgen, je gaat je job niet verliezen. Weet je niet wie ik ben?"

Strauss-Kahn drukte zijn wil door en dwong de kamermeid om orale seks met hem te hebben. Het slachtoffer ontsnapte uiteindelijk door haar aanvaller tegen een stuk meubilair te duwen.

Foto Photonews