Telenet verkoopt nu ook iPhone 4 voor 1 euro

Telenet start vrijdag met de verkoop van de iPhone 4. Het telecombedrijf biedt de smartphone van Apple apart aan, maar wie het toestel combineert met een een tweejarig abonnement kan de iPhone zelfs vanaf 1 euro aanschaffen.

ikerremans

In losse verkoop biedt Telenet vanaf vrijdag de iPhone 4 aan aan 630 euro (16 GB) of 740 euro (32 GB). Zowel de witte als zwarte toestellen zijn te verkrijgen en het bedrijf maakt zich sterk dat het over voldoende voorraad beschikt.

Telenet biedt de iPhone 4 van 16 GB daarnaast aan aan 199 euro voor wie een tweejarig iPhone 45-contract onderschrijft. Dat komt volgens het bedrijf overeen met het gemiddelde profiel van de smartphonegebruiker.

1 euro

Er zijn ook uitgebreidere en beperktere formules, met aangepaste verkoopprijs voor de iPhone. Wie zich een tweejarig abonnement van 75 euro per maand aanschaft, krijgt de iPhone 4 voor amper 1 euro.

Wie bij Telenet een iPhone koopt, krijgt ook gratis toegang tot de Telenet-hotspots. De koper moet wel al minstens vier maanden telefonie-, internet- of digitaletelevisieklant zijn.

'Betaalbaar'

Minister van Economie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) is positief over het nieuwe aanbod van Telenet. "Dankzij gezamenlijk aanbod wordt de iPhone 4 nu eindelijk betaalbaar", aldus Van Quickenborne op Twitter.

De iPhone is vanaf vrijdag online te koop bij Telenet of in de Telenet- en BelCompany-winkels.