"Brigitta Callens had relatie met buurman na hereniging met Juul"

Brigitta Callens en Juul Vanleysen gingen enkele maanden geleden uit elkaar. meteen staken roddels de kop op dat Juul Callens bedrogen had met een andere man. En de ex-Miss België? Die nam wraak op haar eigen manier: met een andere man, en dat zelfs nadat ze terug samen was met Juul. Zo beweren bronnen tegen het weekblad Story.

mgeysmans

Bert en Brigitta wonen in hetzelfde appartementsgebouw in Sint-Martens-Latem, een ideale uitvalsbasis om elkaar beter te leren kennen. "Toen Brigitta hier kwam wonen zat ze in een moeilijke periode. Ik heb haar toen helpen verhuizen en ik was er voor haar toen ze me nodig had. We hebben toen veel gepraat. Maar ik vind het niet nodig om verdere uitleg te geven aan de pers", laat Bert aan Story weten.

Vrijheid

Ook Brigitta bevestigt de relatie. "Ik heb geprofiteerd van mijn vrijheid, ik was een vrije vrouw. Ik had en heb nog steeds een heel goede vriendschap met Bert. Er is inderdaad tussen ons een toenadering geweest, een wisselwerking van emoties en energie. Maar ik heb niet het gevoel dat ik verder met hem wil. We hebben dat trouwens ook openlijk naar elkaar gecommuniceerd. Het is dus absoluut niet waar dat ik nog samen was met Bert toen ik Juul terug in mijn leven liet", aldus Callens.

De buren beweren echter iets heel anders. "Brigitta en Bert hebben nog steeds een seksrelatie. Ze lagen nog bij elkaar in bed toen overal in de media verscheen dat zij en Juul opnieuw samen waren. Of ze elkaar nu nog steeds zien, weet ik niet. Maar aangezien ze in hetzelfde gebouw wonen, lijkt me dat vrij logisch."

Lees ook: Brigitta Callens betrapte echtgenoot met andere man Bedrogen en vernederde Brigitta Callens: huwelijk spat na 3 maanden uiteen Brigitta Callens trekt zich terug uit publiekelijke leven: "En de scheiding is rond"

Beeld: Photonews

Niet te missen