Zon blijft aan de winnende hand

Dinsdagmiddag is het droog en vrij zonnig. Er staat een matige westenwind die geleidelijk naar het zuidwesten zal krimpen. De maxima schommelen tussen de 15 en 19 graden. Dinsdagavond is het vrij zonnig bij een verder afnemende wind. De nacht verloopt helder tot licht bewolkt en het koelt flink af. De minima bedragen 2 graden op de Hoge Venen en 5 tot 9 graden elders.

ibroeksteeg

Woensdag is het een fraaie lentedag met veel zon. Het blijft droog en er waait een zwakke wind uit zuidelijke richtingen. Aan de kust ontwikkelt zich in de namiddag een matige zeebries. De maxima gaan van 19 tot 24 graden. Donderdag neemt de bewolking toe gevolgd door hier of daar een bui, mogelijk met een klap onweer. De maxima schommelen tussen 18 graden aan zee en 23 graden in het oosten van het land.

Vrijdag is het wisselend bewolkt en winderig met enkele buien bij 13 tot 17 graden. In het weekend blijft het op de meeste plaatsen droog met geregeld zon. Het wordt weer iets warmer met zondag maxima tussen de 18 en 22 graden.

Beeld: Photonews