Dorpsfeest in meeuwen

Het jaarlijks dorpsfeest, op zondag 29 mei 2011, verhuist voor een keer naar de KMO-zone Klein Heide. Daar kan je terecht voor animatie, muziek, een kinderdorp en uiteraard hapjes en drankjes. CC cultuurpunt werkte voor het dorpsfeest 2011 een programma uit voor jong en oud met internationale straattheateracts. De plaatselijke middenstand organiseert een braderie en voorziet hapjes en drank.

redactie

Shiva Grings (D) - The Pigeon Chaser. Let op als je in de buurt komt van Shiva Grings, want voor je het weet ben jij het lijdend voorwerp van zijn improvisatieact. Les Ghoulus (Fr) - Les Horsemen. Drie knappe Franse ruiters trainen voor de Olympische Spelen. Hoewel ze soms een beetje belachelijk overkomen, proberen ze het ernstig te houden. Pas Par Tout (D) - Cock Tales.

Drie kippen scharrelen schijnbaar achteloos door het publiek. Soms merken ze iets op dat hun aandacht trekt en voor opschudding zorgt. Cirkofkof (Fr, Ar) - La Femme Poulpe. Een tijdloos verhaal voor jong en oud met een stevige portie circustechnieken en idem dito humor. Le BoTrio (B) - Rythm & Beast.

Een spectaculaire slotact met drie holbewoners die je het betere jongleerwerk tonen, op trampoline weliswaar.

Feest op Klein Heide start om 14.30. Je kan op de KMO-zone Klein Heide in Meeuwen terecht tot 18 u. Inkom: gratis. Organisatie: Gemeentebestuur Meeuwen-Gruitrode en Unizo Meeuwen-Ellikom-Wijshagen

Info: cultuurpunt Meeuwen. tel.: 089 85 59 46 of roel.ceyssens@meeuwen-gruitrode.be

Roger Dreesen

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio