The Ting Tings en nog meer bands op Pukkelpop

Pukkelpop dropt vandaag dertien nieuwe namen om de Pukkelkoorts verder te doen stijgen. Zakken op 18, 19 of 20 augustus naar Kiewit af: Foster The People, The Ting Tings, The Twilight Singers, D12, Gomez, The Joy Formidable en Odd Future Wolfgang Kill Them All (OFWGKTA).

Pukkelpop is nog niet uitverkocht. Daarvoor wachten er nog teveel dagtickets voor vrijdag en vooral zaterdag op een eigenaar. Om de voorverkoop aan te zwengelen, besliste Chokri Mahassine om dertien acts aan de line-up toe te voegen.

Op donderdag 18 augustus komen het elektronische pop-duo MNDR, de Amerikaanse indierockband Smith Westerns, tUnE-yArDs, dat Afrikaanse ritmes en Amerikaanse indie-pop mixt, en Foster The People, de leveranciers van StuBru’s Hotshot met ‘Pumped Up Kicks’ naar Kiewit.

Vrijdag 19 augustus brengt afsluiter Eminem dan weer zijn Dirty Dozen-protegés van D12 mee, landen The Ting Tings voor de derde keer op de Pukkelpopweide, trakteert Greg Dulli (Afghan Whigs) zijn Belgische fans op The Twilight Singers, strooit het Britse Gomez zomerse bluesriedeltjes in het rond en wordt The Shelter wakker geschud door Make Do And Mend en Kids in Glass Houses.

Op slotdag zaterdag 20 augustus wordt het uitkijken naar (of voor) het knotsgekke hiphopcollectief OFWGKTA, de fuzzy Britten van The Joy Formidable en het folkgeluid van Other Lives.

RoRo

www.pukkelpop.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio