thumbnail: null
thumbnail: null

Drie Outlaws afgemaakt in Maasmechelen

In de Langstraat in Eisden bij Maasmechelen is vrijdagavond laat een auto in de Zuid- Willemsvaart gevonden. Het gaat om een kleine bestelwagen. Volgens goed ingelichte bronnen lagen in de wagen drie lijken: twee in de laadruimte en een derde lichaam tussen de bestuurders- en passagierszetel.

jlenaerts

De politie en de brandweer kwamen ter plaatse. Uit de eerste vaststellingen bleek dat de drie lid waren van de motorbende Outlaws. Twee van hen hadden een lidkaart, de derde was een meeloper. Vrijdagavond werd een nieuw lokaal van de motorbende geopend in Maasmechelen. Het is onduidelijk of er een verband is tussen de opening en de vondst van de auto in de vaart. De drie inzittenden van de bestelwagen vertoonden schotwonden.

De reden van de schietpartij is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een afrekening. Er zou ook een incident geweest zijn bij een bandencentrale, eveneens in Maasmechelen, die uitgebaat wordt door een lid van de Hell's Angels. Het labo van de federale politie deed er een sporenonderzoek, net als aan het kanaal waar de wagen werd gedumpt.

De drie mannen zijn geïdentificeerd, maar hun identiteit wordt in het belang van het onderzoek niet vrijgegeven. Het is niet de eerste keer dat de Outlaws in opspraak komen.

NV

Beeld: Tom Palmaers

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio