Vader en dochter hebben seksuele relatie - "Het is niet alsof ik haar misbruik ofzo"

Morgan en Britney uit de VS zijn vader en dochter, maar ze zijn meer dan dat: ze vormen een koppel. De twee deden hun verhaal in de tv-show van Steve Wilkos, een soort tweede Jerry Springer. Die laatste zou het koppel overigens geweigerd hebben.

ssimons

Britney zegt dat ze op 7-jarige leeftijd van haar ouders gescheiden werd. Op 16-jarige leeftijd kwam ze opnieuw in contact met haar biologische vader; ze had hem gezocht via de sociale netwerksite Myspace. Hij reageerde op foto's van haar borsten en billen door te zeggen: "Mijn kleine meid zou dat niet mogen doen." Hij zette er wel een 'smiley' achter. "Ik wist daardoor dat hij seksuele gevoelens voor me had", aldus de nu 18-jarige Britney.

Soulmate

Vader Morgan ziet zijn dochter als zijn 'soulmate' en ziet geen graten in de situatie: "Ja, ik slaap met haar, maar het is niet alsof ik haar misbruik ofzo." Hetzelfde geldt voor de dochter, die naar eigen zeggen niet het gevoel heeft gebruikt te worden: "Ik wil het ook. Ik zie een toekomst met hem."

De twee schamen er zich dan ook niet voor om een passionele kus te delen voor de tv-camera's en een live-publiek.

Bekijk de beelden via YouTube:

Zwanger?

In deel twee van het verhaal, 36 dagen later uitgezonden, zei Britney dat ze al twee maanden niet meer ongesteld is geweest. Haar vader had gezegd dat kinderen krijgen te ver zou gaan, gezien het risico op afwijkingen. Maar zijn dochter zegt dat ze opzettelijk zwanger probeerde te worden. "Ik ben 18, ik wil zeven kinderen", schreeuwde ze tijdens de show.

Britney, die overigens niet zwanger bleek te zijn, gaf ook aan schrik te hebben dat haar vader haar met een ander bedroog - met een ander familielid. Een test met een leugendetector bevestigde dit vermoeden. De vader ontkende alles en uiteindelijk maakten de twee het goed.

Bekijk deel 2 via YouTube: