Cast Ella furieus na artikel over 'tiran' Gène Bervoets

Tientallen medewerkers van de telenovelle Ella hebben vrijdag een open brief geschreven als antwoord op het geruchtmakende artikel dat afgelopen dinsdag in Dag Allemaal stond. Daarin werd acteur Gène Bervoets flink onder vuur genomen. Hij werd als een tiran afgeschilderd die de sfeer op de set van de vtm-reeks danig verpestte.

Paul Hendrickx

Figuranten en crewleden werden aan het woord gelaten om dat te bewijzen. En passant werd de reeks ook nog eens totaal afgekraakt. De acteurs en medewerkers van Ella zijn verbolgen over het artikel, dat volgens hen compleet van de pot gerukt is. Daarom nemen ze het op voor Gène en zetten ze de aanval in op het weekblad. "Bekende Vlaming zijn brengt met zich mee dat je onder het vergrootglas van de pers leeft, maar dit mag niet betekenen dat roddels en geruchten als waarheid de wereld worden ingestuurd", klinkt het in de open brief.

Ook de vaste figuranten van Ella zijn verontwaardigd. Zij worden met quotes in het stuk betrokken, maar zeggen dat hun woorden niet correct zijn weergegeven. Gène Bervoets, die zelf niet wil reageren, is volgens hen juist één van de acteurs die rekening houdt met de figuranten. Tenslotte klinkt het nog dat Studio A ernstig nadenkt over juridische stappen tegen Dag Allemaal.

Tom Vets

Foto: Photonews