"Kate Middleton heeft vruchtbaarheidsproblemen"

'Schoonmoeder' Camilla Parker Bowles zou wel heel erg gevoelige informatie over het privéleven van haar kersverse schoondochter Catherine Middleton hebben gelekt. Kate zou volgens haar namelijk onvruchtbaar zijn, als resultaat van gezondheidsproblemen in haar puberteit.

ibroeksteeg

De vrouw van prins Charles, de vader van Kates echtgenoot William zou aan vrienden hebben gezegd dat Kate te kampen heeft met vruchtbaarheidsproblemen. "Problemen met haar gezondheid die voortkomen uit haar tienerjaren zouden van invloed zijn op haar mogelijkheden een kind te verwekken", zo zou Camilla aan vrienden hebben verteld. Zij brieften het verhaal door naar het Amerikaanse roddelblad In Touch.

Troonopvolger

Een troonopvolger is nochtans een serieuze zaak in Groot-Brittannië. "Als Kate niet binnen negen maanden zwanger is, breekt ze met een Britse traditie van meer dan 200 jaar", aldus biograaf en royalty-watcher Andrew Norton.

Als wat Parker Bowles beweert waar is en Kate inderdaad geen naslacht kan produceren, dan zal de oudste zoon van Williams broer prins Harry ooit de troon bestijgen.

Beeld: Photonews

Niet te missen