"Tevreden" Cercle Brugge wil Bob Peeters langer aan zich binden

Het bestuur van Cercle Brugge wil het contract van Bob Peeters graag verlengen. Voorzitter Frans Schotte en co zijn heel tevreden over het debuutjaar van de voormalige Rode Duivel.

kscherpenberg

De vereniging wist twee keer de Brugse derby te winnen en ook Anderlecht en Standard werden gevloerd. Peeters wist Cercle ook naar de finale van play-off II te loodsen.

De boomlange aanvaller van weleer tekende oorspronkelijk een verbintenis voor twee jaar, met een optie voor een bijkomend seizoen.

"Die optie gaan we zeker al lichten", aldus Schotte in een krant van De Persgroep. "En dan zitten we samen om nog minstens een jaar langer samen te werken."

"De resultaten zijn goed, het voetbal is goed én het belangrijkste: Bob laat de jeugd doorstromen. Alleen is zijn werk nog lang niet af. En Bob wil ook zekerheid dat hij zelf de vruchten kan plukken van zijn werk met de jeugd."

Cercle blijft wel voorzichtig. Vorig jaar bood het Glen De Boeck een vijfjarig contract aan en niet veel later vertrok die richting Germinal Beerschot.