Mexicaanse fan veroorzaakt massale vechtpartij (video)

Een supporter heeft in Mexico een massale vechtpartij uitgelokt. De fan betrad tijdens het duel tussen Monarcas Morelia en Cruz Azul (3-0) het veld en wilde Gerardo Torrado van de bezoekers al dan niet sarcastisch de hand schudden. Torrado negeerde de fan, linksback Fausto Pinto gaf de supporter daarna een duw.

ikerremans

Het incident ontaardde later in een ware veldslag. Eerst moest de fan het ontgelden, later moesten ook spelers en leden van de technische staf van Monarcas er aan geloven.

Christian Giménez, middenvelder van Cruz Azul, vloerde de fan met een vliegende tackle. De fan deelde Giménez een klap uit en kreeg hulp van de thuisspelende ploeg. Beide teams verstrikt raakten zo verstrikt in een ongezien gevecht. Doelman Jesús Corona zorgde voor de strafste stoot. Hij gaf Sergio Martin, lid van de technische staf van Morelia, een keiharde kopstoot.

Bondscoach José Manuel de la Torre heeft Corona al uit de Mexicaanse selectie voor de Gold Cup gehaald. De Mexicaanse voetbalbond schorste de doelman voor zes duels.

Bekijk de beelden:

KOFR