Gratis poetsbeurt voor eerste dertig fietsen

Van 7 mei tot 11 juni loopt de fietspromotiecampagne Met Belgerinkel naar de Winkel' en spoort het stadsbestuur van Lommel iedereen een maand lang aan om zijn boodschappen met de fiets te halen. “Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid en je portemonnee”, zegt burgemeester Peter Vanvelthoven. “Jouw inspanningen worden bovendien beloond met prachtige prijzen en een originele picknickponcho waarvoor je kunt sparen.”

jdriessen

“Haal jij ook de fiets van stal? Kom dan naar onze bikewash en fietscontrole!”, zegt schepen van Centrummanagement Geert Jansen. “Iedereen heeft wel ergens een fiets in huis. Maar bij velen staat die fiets ver weg in de garage onder een dikke laag stof. Om die mensen te stimuleren om met de fiets te gaan winkelen en deel te nemen aan de campagne Met Belgerinkel naar de Winkel, biedt de stad een gratis fietscontrole en -hravering aan. Bovendien krijgen de eerste 30 fietsers die zich aanbieden eveneens een gratis poetsbeurt voor hun fiets.”

Iedereen is van harte welkom tijdens de woensdagmarkt op 18 mei van 14 tot 17 uur op het plein achter het vredegerecht/politie in Lommel voor een fietscontrole, -gravering of bikewash.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio