Had koningin Paola een minnaar?

De geruchten over koningin Paola en zanger Adamo doen al langer de ronde, maar nu beweert het weekblad Story dat onze Belgische koningin er nog eens een echte affaire op heeft nagehouden. Eentje die zich in Parijs afspeelde.

mgeysmans

14 mei 1963. Onze Belgische koningin, toen nog prinses, Paola raakt betrokken bij een zwaar verkeersongeval. De vorstin is op dat moment zwanger van Laurent. Het ongeval wordt in de doofpot gestoken, al vist Mario Danneels het graag opnieuw op voor zijn fotoboek 'Dolce Paola'. Paola was volgens officiële bronnen net terug aan het komen van de markt. Bizar als je weet dat het ongeval in de vroege ochtend plaatsvond en er dus helemaal geen tijd was voor een bezoekje.

"Zou het kunnen dat ze in de Franse hoofdstad de nacht bij een minnaar doorbracht en in de ochtend weer werd opgehaald door haar chauffeur? Het zou in ieder geval kunnen verklaren waarom het Paleis zo geheimzinnig blijft doen over dit ongeval", vertelt Story letterlijk. Mario Danneels kan dat verhaal niet bevestigen. "Mijn bron vertelde me dat ze boodschappen was gaan doen. Paola ging regelmatig winkelen in Parijs, dus ik stelde me daar weinig vragen bij."

Beeld: Photonews

Meer over Koningin Paola

Niet te missen