Brigitta Callens: "Juul en ik willen kinderen samen"

Ze zijn weer samen, dat wisten we ondertussen al. Maar Brigitta Callens en Juul Vanleysen menen het wel erg serieus. "We willen graag kinderen."

mgeysmans

"Juul en ik willen het graag voorzichtig aanpakken, en elkaar ruimt en vrijheid geven. Iets wat we in het begin van ons huwelijk ook veel meer hadden moeten doen. Ook al mis ik Juul, toch wil ik nu een tijdje in Latem blijven wonen, waar ik ook mijn praktijk terug kan opbouwen. Op termijn zullen we wel weer gaan samenwonen, we zijn nu eenmaal een getrouwd koppel, maar voorlopig willen we de situatie houden zoals ze is. Voor mij is het alleszins perfect. Iedereen heeft het immers nodig om af en toe tot zichzelf te komen. Al willen we wel spoedig op onze lang uitgestelde huwelijksreis vertrekken", vertelt Callens in Dag Allemaal.

En het koppel heeft nog verdere plannen. "Het is de bedoeling om, zolang het leven ons het toelaat, bijeen te blijven. En wat kinderen betreft: ik voel mijn biologische klok volop tikken. En ook Juul wil graag een kindje van ons twee. Maar wat de toekomst ons op dat vlak zal brengen, en vooral wanneer dat zal gebeuren, dat zullen we wel zien. Eerst willen we in alle sereniteit van elkaar en van onze liefde kunnen genieten", besluit Callens.

Beeld: Photonews

Niet te missen