"Gene Bervoets voelt zich verheven boven andere acteurs"

Gene Bervoets is momenteel op de buis te zien als dokter Norbert in de telenovelle 'Ella'. Maar van de goedlachse charmante kerel van weleer blijft maar weinig over volgens medecollega's. "Hij voelt zich verheven en verpest de sfeer."

mgeysmans

De cijfers van Ella kelderen week na week, maar de cast probeert er de moed in te houden. "Iedereen probeert er het beste van te maken. Op één uitzondering na: Gene Bervoets. Niemand durft te reageren op zijn woede-uitbarstingen, omdat je elkaar in ons vak altijd opnieuw tegenkomt", vertelt een actrice van Ella in Dag Allemaal.

"Op een keer maakte hij zich overdreven druk in een figurant, die last had van plakkende lippen. 'Is het nu bijna gedaan met dat gesmak. Ik kan mij godverdomme niet concentreren', tierde hij. Maar de waarheid was dat meneer Bervoets simpelweg zijn tekst niet geleerd had. Die man voelt zich verheven boven iedereen bij Ella en dat laat hij voortdurend merken ook. Hij verpest de sfeer voor iedereen."

Gene Bervoets zelf doet de geruchten als kolder van de hand. "Van al wat die mensen over mij zeggen, is geen woord waar. Maar wat voor zin heeft het dat ik ontken", waarop hij bits de telefoon neergooit.

Beeld: Photonews

Niet te missen