Brigitta Callens: "Breuk met Juul is onbestaande, opgelost in de kosmos"

Brigitta Callens en Juul Vanleysen waren slechts enkele maanden getrouwd toen het koppel reeds besloot een punt achter hun relatie te zetten. "Maar het lot bracht ons weer samen, nu is onze breuk onbestaande."

mgeysmans

"Ons huwelijk heeft het meteen hard te verduren gekregen. Twee weken na de bruiloft werd Juul in het ziekenhuis opgenomen omdat de dokters vermoedden dat hij een tumor achter zijn oog had. Zijn leven heeft toen aan een zijden draadje gehangen. En zo bleven de klappen maar komen. Waardoor we uiteindelijk besloten om elkaar in alle liefde los te laten", vertelt Callens tegen een krant van De Persgroep.

"Het is alsof het lot ons terug bij elkaar heeft gebracht. We kregen onze huwelijksfilm pas te zien na de breuk. Die film ging door merg en been. Maar het heeft ons doen inzien dat we ontzettend veel van elkaar houden. We zijn toen heel veel beginnen praten, huilen, mediteren en hebben elkaar uiteindelijk vergeven. Verder spreken we niet meer over de breuk. Voor ons is die onbestaande. Opgelost in de kosmos", aldus Callens.

Beeld: Photonews

Niet te missen