Hij is bijna perfect...

In het begin, wanneer je nog dolverliefd ben, is alles aan hem perfect. Zoals het gezegde luidt: 'niemand is perfect, totdat je verliefd op hem wordt.'

ibroeksteeg

Helaas komen na de eerste maanden van heftige verliefdheid de eerste barstjes in dat zo perfecte beeld dat je van hem hebt: ook hij heeft zijn kleine kantjes.

Daar zal je dan maar mee moeten leren leven, je kan je partner toch niet veranderen? Toch wordt dat wel geprobeerd. 36 procent van de mensen probeert de partner te veranderen, maar slechts zeven procent slaagt hierin. Dat blijkt uit een online onderzoek van onderzoeksbureau Multiscope, onder duizend mensen.

Overigens lijdt een relatie onder de pogingen een partner te veranderen. Je partner in zijn waarde laten en af en toe eens op je tanden bijten is dus de boodschap. Hij doet immers hetzelfde voor jou.

Vakantie

Uit hetzelfde onderzoek blijkt trouwens dat de sleutels tot een fijne relatie liggen in het elkaar de ruimte geven (64%), goed met elkaar kunnen praten (50%) en de tijd nemen voor elkaar (41%). 36% van de ondervraagden neemt dat elkaar de ruimte geven zeer letterlijk en vertrekt afzonderlijk van elkaar op vakantie.

Beeld: Photonews

Niet te missen