thumbnail: null
thumbnail: null

Mariah Carey krijgt kinderbescherming over de vloer

Mariah Carey heeft enkele dagen na de geboorte van haar tweeling de kinderbescherming al over de vloer gekregen. De zangeres lag nog in het ziekenhuis op dat moment.

mgeysmans

"Eerst dacht ik dat het om een grap ging. Dat het paparazzi waren die een eerste glimp van onze kinderen wilden opvangen. Ik heb hun identiteitsbewijzen gevraagd en heb alles via onze advocaat laten natrekken, maar het waren wel degelijk inspecteurs van de kinderbescherming", vertelt manlief Nick Cannon.

Wat die bij het kersverse ouderpaar kwamen doen? "Ze hadden een klacht gekregen van een bezorgde ouder die zei dat Mariah verdovende middelen pakte, terwijl ze de kinderen borstvoeding gaf. Volledig uit de lucht gegrepen. Wat er echt gebeurd was? Een vroedvrouw had Mariah de tip gegeven om af en toe een Guinness biertje te drinken, dat zou de borstvoeding verbeteren. Op basis van die tip namen mensen aan dat Mariah aan de harddrugs zat. De kinderbescherming heeft na het controleren wel zijn oprechte excuses aangeboden", aldus Cannon nog.

Beeld: Photonews