Het Witte Paard: 3 euro korting voor lezers van Het Belang van Limburg!

Het Witte Paard is van plan om de 75-ste verjaardag van de zomerrevueshows in stijl te vieren met een groots feest. De mythische revuetempel gaat verder op de succesformule van de afgelopen zomer en heeft met The Gibson Brothers, afkomstig uit Martinique, weer voor een internationale topsensatie gezorgd. Net als Katrina vorig jaar, kan deze top of the bill act pronken met verschillende wereldhits. De herenigde Gibson Brothers zorgen voor volle dansvloeren en onweerstaanbare ambiance met hun klassiekers ‘Que Sera Mi Vida’ en ‘Cuba’. Het gerenommeerde viertal zal in zijn originele bezetting optreden. Daarnaast krijgen de publieksfavorieten van de voorbijgaande jaren - het duo Jeroen Maes en Nele Goossens, opnieuw een glansrol toebedeeld in de vele komische sketches.

fvranckx

Witte Paard veteranen Daisy Thys (Amika, Annie, Thuis), Dimitri Verhoeven (Dracula, Bakelietjes, Kuifje) en nachtegaal Katy Satyn (Eurosong 2008) vervolledigen de show, net als in 2010 met de Walking on Sunshine revue. Nieuw op de affiche zijn de Celini Brothers, die het publiek zullen vermaken met acrobatische dansmoves en geweldige oneliners.

Dankzij Het Belang van Limburg kan je nu tickets kopen aan een exclusieve korting. Reserveer je ticket voor Het Witte Paard bij Sherpa vóór 1 juni 2011 met codewoord “HBVL” en ontvang 3 euro korting op je toegangsticket! Boek op www.sherpa.be of bel naar 070/69 00 11.

Meer info: www.witte-paard.be.