Politie zoekt getuigen in verdwijningszaak Britta Cloetens

Het Antwerpse parket is op zoek naar getuigen in de verdwijningszaak rond Britta Cloetens (25). Een 29-jarige verkoper in een autogarage in Duffel werd vorige week opgepakt. Hij blijft voorlopig aangehouden.

jrosquin

Britta Cloetens verdween op zaterdag 23 april, en zou het laatst gezien zijn in een Honda-garage aan de A12 in Antwerpen. Haar auto werd daar later in de buurt aangetroffen. Uit onderzoek in de garage blijkt dat er die zaterdag maar één verkoper aanwezig was, en dat is de verdachte.

De man vertrok daags na haar verdwijning met zijn vriendin en dochtertje op reis. Begin deze week keerde hij terug en werd hij aangehouden.

Getuigen gezocht

De verdachte reed in een witte Honda Civic met nummerplaat 1-AUM-012. Politie en parket zoeken getuigen die dit voertuig tussen zaterdagochtend 23 april en zondagavond 24 april hebben zien rijden. Ook wordt gezocht naar getuigen die Britta Cloetens gezien hebben na 23 april.

Hebt u nuttige informatie in verband met deze zaak, gelieve dan contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 30 30 0