Stem zingende dokter Frank tot vijfde Topper

Na een muzikale windstilte van ruim 10 jaar heeft de zingende dokter Frank Schuermans uit Bree de microfoon weer opgenomen. Dr. Frank heeft meteen een mooie ambitie: eind mei wil hij in een uitverkochte Ahoy Arena in Rotterdam staan.

Patrick Brebels

De vier ?Nederlandse Toppers' René Froger, Gerard Joling, Gordon en Jeroen van der Boom zijn immers op zoek naar een vijfde Topper om eind deze maand in totaal voor zo'n 180.000 mensen op te treden. Om dat doel te verwezenlijken moet Frank een stemming op het internet overleven. In 1997 deed Frank mee aan het toenmalig succesprogramma de Soundmixshow. Als imitator van Tom Jones schopte hij het toen tot de halve finale.

Op dit moment staat Frank op de 9de plaats in de rangschikking van 300 kandidaten. Surf op het net naar ?Vijfde Topper Frank Schuermans' waar je zijn auditie kan bekijken en beluisteren. Vervolgens kan je ?zo vaak je wil- gratis stemmen via de sociale media Facebook, Twitter, LinkedIn en Hyves.

Als je via SMS stemt (stuur 1120 naar 00313111), betaal je 0,73 euro per oproep. Je kan stemmen tot vrijdag 13 mei 17 uur.

Patrick Brebels


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio