Ziggy Marley komt naar Couleur Café

Alle artiesten voor het hoofdpodium op de komende editie van Couleur Café zijn bevestigd. Met de vijf nieuwe namen Ziggy Marley, Ghostpoet, Irma, Ziggi Recado en Keny Arkana is de affiche zo goed als compleet. De laatste twee namen voor het Univers podium worden zeer binnenkort aangekondigd.

wverhaert

Couleur Café vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 26 juni. Vrijdag 24 juni spelen IAM, Selah Sue, Patrice en Ziggy Marley op het Titan podium. Die laatste, de oudste zoon van Rita en Bob Marley, zal er zijn nieuwe album Wild And Free voorstellen. Op het Univers podium staan onder meer Absynthe Minded en Method Man & Redman.

Zaterdag 25 juni zullen onder andere Puggy, Tiken Jah Fakoly, Arsenal, Ghostpoet en Merdan Taplak zorgen voor kleurrijke muziek op de terreinen van het Brusselse Tour&Taxis. Zondag 26 juni vullen Seal, de Franse rapster Keny Arkana en de Kameroens-Franse singer-songwriter Irma onder meer de affiche.

Tickets zijn te verkrijgen via de website www.couleurcafe.be of via de voorverkooppunten. Een dagticket kost 35 euro, een combiticket 76 euro. Vorig jaar was het festival op voorhand uitverkocht.