De nagellak must haves van deze zomer

De zomer staat voor de deur, en dat vraagt voor de mooiste nagelkleurtjes. Wij zetten de toppers van deze zomer voor jullie op een rijtje.

mgeysmans

Deze zomer staat in het teken van fluo. Zowel bij Bourjois, OPI als Chanel slaan de hippe zomerkleuren je om de oren. Bourjois pakt het alvast bijzonder stevig aan met 2 geheel nieuwe nagellakcollecties: de vernis 10 jours en de Paris Showtime lakjes. Hou je wel van fluo? Dan is de laatste helemaal je ding: gaande van limoengroen over zeegroen, fel oranje, prachtig geel en diep paars, afsluitend met 2 intens roze tinten. Hou je het liever wat kalmer, maar ga je wel volledig voor kwaliteit? Dan zijn de nieuwste lakjes van vernis 10 jours helemaal jouw ding. Het assortiment is volledig nieuw, bestaat uit 12 tinten: gaande van klassiek wit tot trendy koraal en petroleumblauw terwijl er een tussenstop wordt gemaakt bij tijdloze vrouwelijke rode kleurtjes. En het leukste aan de nagellak: hij blijft ruim 10 dagen perfect zitten.

Texas

Dergelijke kwaliteit vind je ook bij OPI. Zij pakken uit met de Texas Collectie. Wat je van zo'n cowboynaam mag verwachten? Blitse kleuren gaande van fel oranje over prachtig roze, verbluffend zilver, glitterblauw en een zwoel paars. Maar onze favoriet deze zomer is zonder twijfel hun 'Need Sunglasses' geel. De naam is niet overdreven, want het geel spat letterlijk van je nagels af, prachtig bij een zongebruind huidje.

Wil je graag wat meer geld uitgeven? Dan biedt Chanel een gelijkaardig kleurtje 'Mimosa' aan. Al zal je wel harder moeten zoeken achter zo'n potje dan dat van OPI, aangezien Chanel de kleur als een limited edition uitbracht. Geen fan van geel? Dan is er in het Chanel-assortiment ook nog een romantisch roze en beige te vinden.

Beelden: OPI, Bourjois

Niet te missen