thumbnail: null
thumbnail: null

Kritiek op zwangere Els De Temmerman (49) neemt toe

De journaliste Els De Temmerman verwacht op haar 49ste haar eerste kind na een geslaagde vruchtbaarheidsbehandeling. "Een slimme meid, krijgt haar kind op tijd", laten critici nu weten.

mgeysmans

Els De Temmerman woont al een tijdje in Oeganda, en laat nu net daar Bukoto, een vruchtbaarheidskliniek die er bekend voor staat vaak oudere dames te helpen zwanger geraken, gelegen zijn. Bij het ziekenhuis zelf willen ze niet kwijt of de journaliste in behandeling was bij hen, maar De Temmerman zelf bevestigde kort daarop dat ze zwanger werd na een fertiliteitsbehandeling en dat ze wordt gevolgd door een Ugandese gynaecologe en een Belgische fertiliteitsarts. Belgische gynaecologen reageren echter wel bijzonder kritisch. "Een gezonde meid krijgt haar dochter op tijd", laten zij weten.

Els De Temmerman zelf wenst niet langer in te gaan op haar zwangerschap. "Sinds het bekendraken van het blije nieuws wordt Els overstelpt door mediavragen. Maar ze moet nu vooral rusten. Els heeft al lang een kinderwens. ZE weet dat het niet evident is om op je 49ste nog kinderen te krijgen. Maar ze is zeker niet over één nacht ijs gegaan. Ze is nu meer dan 6 maanden ver en heel gelukkig. Over de manier waarop de tweeling is verwekt, wordt niets meegedeeld. Dat zit in de privésfeer. Wel mag geweten zijn dat Els en Johan een dierbare relatie met elkaar hebben en nu samen als ouder hun tweeling verwachten", laat bevriende journaliste Marijke Libert weten.

Beeld: Photonews

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer