Reese Witherspoons nieuwe man is 'in shock' door alle aandacht

De nieuwe man van Reese Witherspoon, Jim Toth, moet er nog aan wennen dat zijn vrouw een ster is. Volgens zijn echtgenote is de arme man in shock door alle aandacht die hij plots krijgt.

ibroeksteeg

Jim Toth, een Hollywood agent, trouwde in maart met de beroemde actrice, maar stond voordien nooit in de schijnwerpers. "Hij vindt het totaal bizar", zegt Witherspoon. "Ik denk dat je een instinctief weet wanneer je de persoon ontmoet met wie je je leven wil opbouwen", zegt de actrice. "Als je ouder wordt, leer je meer over wat je in een partner zoekt," zegt de al eens gescheiden actrice en moeder van twee kinderen.

Voorheen was Witherspoon getrouwd met de acteur Ryan Phillippe, die wist wat het betekent beroemd te zijn, maar Witherspoon zegt dat de omgang met roem in die relatie niet makkelijker was. "Ik zou niet willen zeggen dat het gemakkelijker was, elke relatie heeft zijn eigen dynamiek. Maar het helpt dat mijn man begrijpt wat ik doe."

Ondanks haar drukke baan in het oog van de wereld, geeft Reese Witherspoon aan dat ze het veel moeilijker vindt moeder te zijn. "Ouder zijn is het moeilijkste wat er is. Het breekt je hart als je kinderen ongelukkig zijn en je voelt je ongelooflijk happy wanneer ze gelukkig zijn.

Beeld: Photonews

Niet te missen