Glamour viert hoogtij tijdens Metropolitan Museum of Art Gala

Beteken je iets in de mode- of acteerwereld? Dan zorg je dat je aanwezig bent op het MET, het gala ter ere van het Metropolitan Museum of Art, mede georganiseerd door Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour.

mgeysmans

Anna Wintour zelf kwam opdraven in een glitterjurk van Chanel, Niet erg geslaagd, al was het vooral Andrey Leon Talley, de 'gast' van Wintour, die ons de ogen uitstak. De potige man stak zichzelf in een smoking, omhuld door een blauw glansstofje én een sleep. Niet erg flatterend voor een man van zijn omvang.

Boezem

Beyoncé had het dan weer beter begrepen. Zij koos voor een Pucci-jurk, met Lesley-Ann Poppe opening aan de boezem. De strakke jurk zette haar imposante derrière in de kijker. Blake Lively ging dan weer voor allesomhullend met de grijze jurk van Chanel. De doorzichte stof zorgde voor een leuk effect, maar het gedrapeerde stofje er rond verpeste Lively's figuur.

Penelope Cruz ging voluit voor een zwarte sobere jurk van Oscar de la Renta, met een kleine sleep. Naomi Campbell, Sarah Jessica Parker en Gisele Bundchen brachten dan weer ode aan de overleden Alexander McQueen met een witte jurk, een glitteroutfit en een verbluffende rode aansluitend exemplaar uit zijn collectie. Miranda Kerr leek weggelopen uit een balletles met haar witte rucherok van Marchesa. Dakota FAnning benadrukte haar feeërieke look dan weer met een tullejurk bezet met bloemen van de hand van Valentino.

Beeld: Photonews

Niet te missen