Win een glamoureuze make-over!

Heb je genoeg van die alledaagse look? Dan helpen we je graag om met een frisse snoet én garderobe de zomer in te stappen. Tijdens onze make-over word je bovendien niet aan je lot overgelaten. De topstyliste Suryani, die haar pluimen verdiende bij verschillende modemagazines en tv-series, staat je bij met raad en daad.

mgeysmans

Als eerste staat een bezoekje aan L’Atelier Geraud op het menu. Daar word je onder vakkundige handen genomen door Etienne Germeys en Serge Audenaert. Als ware kunstenaars zullen ze je doorleefde coupe omtoveren tot een zomers schilderijtje. Dankzij hun exclusieve samenwerking met de luxueuze haarverzorgingsproducent Shu Uemura zal je je in no time als een ware celebrity voelen.

Eenmaal voorzien van de nodige make-up (eveneens bij L’Atelier Geraud) gaat het pleziertocht verder bij Princess, al jaren een gevestigde waarde op de Meir in Antwerpen. Marc Jacobs, Natan, Armani Collezioni, See by Chloé, Essentiel, Moncler,… je kan de namen zo groots niet bedenken of ze zijn aanwezig in de prachtige boetiek. En het leukste: jij mag volledig op onze kosten een prachtig zomerjurkje uitkiezen!

Laatste stop is niet de minste: bij Monar in Antwerpen mag je een handtas en schoenen om van te snoepen uitzoeken. Om jullie alvast wat te laten watertanden: bij Monar vind je collecties van Paul Smith, Robert Clergerie, Chie Mihara, Ugg, Ellen Verbeek, Gior M. , Guess en Nebuloni terug.

Wil je kans maken op deze fenomenale prijs? Speel dan snel mee met de wedstrijd van de website Lili!

Niet te missen