Erik Van Neygen : "Iedere dag leven met kloppende pijn"

Hij wordt 60 dit jaar, Erik Van Neygen. Maar de charmezanger heeft zijn aandeel ellende al moeten verwerken: 2 hersenbloedingen later moet de man met intense pijn leren leven.

mgeysmans

"De kloppende pijn die ik vroeger alleen in mijn hoofd voelde, is nu ook uitgestraald naar mijn nek, schouders, arm en hand. Ik heb zelfs moeite met gitaarspelen. Ik ben een aantal maanden in behandeling geweest in de pijnkliniek en ging 2 keer per week naar de kine. Maar niets kon de pijn verzachten", aldus de zanger.

"Ik ben al meer dan 7 kilo afgevallen. Op mijn vraag zijn er verdere onderzoeken gebeurd en toen bleek dat er op 2 plaatsen in de nek serieuze problemen waren, wat ik al van de eerste dag vermoedde. Waarschijnlijk zijn die problemen er gekomen bij een bruuske beweging op het moment dat ik de hersenbloeding kreeg. We hebben nu een chirurg gevonden, die hierin gespecialiseerd is en we hebben dan ook geen moment getwijfeld om die operatie te laten uitvoeren", vertelt Van Neygen tegen Story. Het is nu bang afwachten voor Erik en zijn vrouw Sanne of de operatie zal aanslaan en hij pijnloos kan verder leven.

Beeld: Photonews

Niet te missen