Madrid en Mourinho zetten De Bleeckere voor schut

Frank De Bleeckere is aangeduid voor de halve finale van de Champions League (CL) vanavond tussen FC Barcelona en Real Madrid, en dat zint de Madrilenen niet. Ze hebben een video met een blunder van De Bleeckere ten voordele van Barcelona op de Spaanstalige versie van hun eigen site gezet.

ghouben

Op realmadrid.com staat een fragment van de CL-partij tussen Barcelona – Inter Milaan, toen onder leiding van José Mourinho. De Bleeckere gaf in die wedstrijd een rode kaart aan Inter-speler Thiago Motta. “Deze ervaren scheidsrechter kwam naar Barcelona als een vaste waarde, maar hij zou in de val trappen van het theater van specialist Sérgio Busquets”, aldus de commentaar van het filmpje.

In de heenwedstrijd tegen Barcelona met een sublieme Messi kwam Real thuis niet verder dan 0-2, amper 25 procent balbezit en creëerde het bijna geen enkele kans. Real-coach José Mourinho, slecht verliezer zoals bekend, gaf na die oververdiende nederlaag af op de wedstrijdleiding en liet ook zijn ongenoegen blijken over de aanstelling van onze landgenoot voor de terugwedstrijd vanavond: "Por que De Bleeckere?"