Ludwig Vandenhove niet langer kandidaat-burgemeester van Sint-Truiden

Print

Ludwig Vandenhove niet langer kandidaat-burgemeester van Sint-Truiden

Sint-Truiden - Filip Moers (sp.a, foto boven) heeft zich officieel kandidaat gesteld om burgemeester Ludwig Vandenhove op te volgen als lijsttrekker bij de gemeenteraads-verkiezingen van 2012.
Dat zei Moers zaterdagavond op de 1 meiviering van de sp.a-afdelingen van Zepperen en Gelmen/Gelinden in aanwezigheid van zijn politieke vaders, minister van Staat Willy Claes en Ludwig Vandenhove zelf.Op het einde van deze legislatuur zal Vandenhove 18 jaar ononderbroken burgemeester zijn van Sint-Truiden. Volgens Moers ontbreekt het Vandenhove aan ambitie om voor de vijfde keer de lijst van sp.a te trekken.

“Hij ziet zich eerder als lijstduwer en heeft dit al vaker te kennen gegeven tijdens de fractie- en partijvergaderingen. Daardoor werd ik de jongste maanden binnen onze fractie en binnen de partij gevraagd deze rol op mij te nemen.

Het staat vast dat de volgende legislatuur een moeilijke opdracht wordt, gezien de huidige politieke situatie in onze stad. Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat we met een zeer sterke, enthousiaste ploeg naar de kiezer zullen trekken die ongetwijfeld de harde strijd wil aangaan”, stelde Moers.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio