Gasten feesten gewoon verder zonder Kate en William

Na het einde van het huwelijksfeest op Buckingham Palace voor prins William en Kate Middleton, hebben de gasten onder aanvoering van "party"-prins Harry gewoon verder gefuifd.

ibroeksteeg

Britse kranten drukken foto's af waarop te zien is hoe het gezelschap met een busje naar het Goring Hotel terugkeert, met prins Harry op de eerste rij en daarachter Kate's zuster Pippa. Een gast vertelde aan de Daily Mail dat het er om 05.00 uur 's morgens nog gezellig aan toe ging.

In een terreinwagen achter het busje zaten de ook als fuifbeesten bekend staande dochters van prins Andrew en Sarah "Fergie" Ferguson, de prinsessen Beatrice en Eugenie. Ook Chelsy Davy, af en toe vriendin van prins Harry, zou in die terreinwagen hebben gezeten.

Andere gasten gingen te voet. Volgens de Daily Mail zouden Beatrice en Eugenie om 04.08 uur het Goring Hotel hebben verlaten. Op Buckingham Palace zou er na het diner met filet van Schots rund, krab en een puddingtrilogie "hete fuifmuziek" zijn geweest.

Zangeres Ellie Goulding zou twee nummers hebben gezongen. Het laatste lied zou er een van de Kings of Leon zijn geweest, "Sex on Fire".

Beeld: Photonews

Niet te missen