Win een professionele make-upsessie met Angelique Vandewinkel of een van haar collega’s!

Altijd al verzot geweest op make-up, maar geen idee hoe je blush nu best aanbrengt? Of die oogschaduw nog wel kan op je leeftijd en voor welke kleur lipstick je moet gaan? Dan biedt She soelaas. Wij geven samen met VIJFtv op hun CityDay in Hasselt namelijk enkele make-up sessies weg!

mgeysmans

De VIJFtv CityDay mag op 28 mei 3 kaarsjes uitblazen. Een trilogie die steeds in het zonnige Hasselt plaatsvond. En dat mag gevierd worden! Samen met She geven we enkele toffe make-upsessies weg.

Speel hier mee met de wedstrijd.

Naast een Voor&Na met Lien Degol en make-up sessies, valt er nog een heleboel andere zaken te beleven op de VIJFtv CityDay. Je kan er namelijk bekende gezichten als Astrid Bryan (Vlaamse Hollywoodvrouw), Valerie De Booser, Els Tibau, Lien Degol en Angélique Vandewinkel in eigenste persoon ontmoeten en Hasselt op een andere manier leren kennen dankzij de Fashion, Me Time en Culinaire Route.

Routes

De Fashion Route staat helemaal in het teken van mode. Op deze route vinden fervente shoppers de meest hippe modezaken van de Hasseltse binnenstad terug. Niet alleen kledij maar ook schoenen, juwelen, brillen en accessoires mogen hier niet ontbreken.

De Me Time Route biedt vrouwen een hoge dosis ontspanning, fun en tijd voor zichzelf. En laat het nu net dat zijn waar iedere vrouw af en toe naar snakt! Op deze route kan je terecht voor alle zaken die te maken hebben met ontspanning en verwennerij. Zin in een nieuwe snit of had je graag eens een reeks beautyproducten uitgetest? Dan ben je op de Me Time Route aan het juiste adres. De route brengt je bovendien langs de topzaken met de leukste hebbedingen voor je interieur.

De Culinaire Route zorgt dan weer voor een lekker hapje en drankje van tijd tot tijd. Schuif aan tafel in een gezellig restaurant, sip van een tasje koffie in een leuke bar of geef je over aan de lekkernijen van een warme bakker.

Praktisch

De VIJFtv CityDay vindt plaats op 28 mei 2011 op het Molenpoortplein. Het startschot wordt om 10 uur door Els Tibau zelf gegeven. Op het Molenpoortplein kan je meteen ook je CityPass afhalen. Deze CityPass is tijdens de VIJFtv CityDay je beste vriend en bied je heel wat kortingen en voordelen aan in de deelnemende winkels en restaurants.

Niet te missen