thumbnail: null
thumbnail: null

Ex Mike Verstraeten: "Hij is geobsedeerd en stak zelfs mijn band plat"

Mike Verstraeten (43) is niet langer samen met Jothi Impanis (24). "Ze is labiel en gebruikt drugs", was zijn uitleg, maar volgens Jothi ligt het verhaal helemaal anders. "Hij is geobsedeerd door mij."

mgeysmans

"Mike was erg verstikkend. Hij wou altijd samen zijn. Als ik wat tijd voor mezelf nodig had, stuurde hij tientallen sms'jes en belde hij me meerdere keren op een avond op. Hij wou ook veel te snel gaan samenwonen. Ik heb toen afstand genomen. Maar daar ging Mike niet mee akkoord. Zo was ik eens op bezoek bij een vriendin. We hadden een goed gesprak en ik beantwoordde Mike zijn telefoontje daardoor niet. Dat schoot bij hem in het verkeerde keelgat. Totaal overstuur stond hij even later bij mijn vriendin aan de achterdeur te roepen. Ik schaamde me dood dat hij daar stond te huilen", vertelt Jothi in Dag Allemaal.

Bang

Johti zegt nu bang te zijn van Mike. "Mijn wagen stond enkele meters van mijn voordeur geparkeerd. Toen ik 's avond naar een vriendin wilde vertrekken, zag ik dat er een band van mijn auto kapot was gestoken. Toen ik terug naar binnen wilde gaan, stond Mike daar ineens. Gelukkig had ik op dat moment al een vriendin gebeld om me te komen ophalen. Ze arriveerde net op tijd. Mike was agressief en dronken. Toen ik in de auto wilde stappen, greep hij me brutaal bij de arm en hij liet niet los. Mijn vriendin is tussenbeide moeten komen", gaat de ex van Verstraeten verder.

Jothi zou nu klacht hebben ingediend bij de politie. "Hij gaat gewoon veel te ver. Laatst haalde ik de gordijnen van mijn slaapkamer af, omdat ik mijn kamer wilde opknappen. Meteen kreeg mijn ex, met wie ik een huis deel, een sms'je van Mike: of ik ging verhuizen en wat mijn nieuwe adres wordt? Die rijdt dus nog altijd voorbij mijn huis om me te bespieden."

Beeld: Photonews

Aangeboden door onze partners