Ex-STVV-trainer Poll Peters jeugdcoördinator Groot-Herk

Print
Ex-STVV-trainer Poll Peters jeugdcoördinator Groot-Herk

Ex-STVV-trainer Poll Peters jeugdcoördinator Groot-Herk

Herk-de-Stad - HERK-DE-STAD - Voormalig STVV-trainer Poll Peters gaat volgend voetbalseizoen als aan de slag als coördinator van de jeugdwerking bij Jeugdvoetbal Groot-Herk (JVGH). "Deze aanwerving onderstreept onze ambitie om onze 300 jongeren op een hoger niveau te brengen en de doorstroming naar de eerste elftallen te verzekeren", zegt JVGH-voorzitter Jean-Pierre Breels.
De vzw JVGH verenigt de jeugdwerking van de ploegen Herk FC, BS Sport en SC Donk. Poll Peters was in het seizoen '97-'98 hoofdtrainer van STVV, waarmee hij toen de Beker van België won en zo Europees voetbal afdwong. In 2007 werd hij bij STVV opnieuw even hoofdtrainer. Daarnaast heeft Poll Peters heel veel ervaring in de jeugdwerking van Genk en STVV en vorig seizoen ook bij het handbal van Tongeren.

Voorzitter Jean-Pierre Breels van JVGH vzw is in zijn nopjes met de aanwinst: "Zijn aanstelling past perfect in ons doel om al onze 300 jeugdspelers een kwaliteitsvolle opleiding aan te bieden. Dat betekent de technische ontwikkeling van de jonge voetballers ontwikkelen en hen toch veel spelplezier bezorgen, zodat de jonge voetballers van onze jeugdelftallen naar de eerste ploegen van SC Donk en BS Sport (4de provinciale) en Herk FC (bevordering) kunnen doorstromen. Met een diploma van Uefa Pro License trainer op zak brengt Poll Peters zowel voetbal knowhow als een schat aan ervaring mee naar JVGH. Poll kan zich volledig vinden in de visie van JVGH en ziet dit als een mooie uitdaging naar de toekomst."

Luk Weyens

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio