thumbnail: null
thumbnail: null

Clara Cleymans: "Ontmaagd door 18 jaar oudere man"

Actrice Clara Cleymans is in Humo openhartig over haar seksleven. Zo zegt ze dat ze pas op haar 19de ontmaagd werd, "omdat ik wou dat de eerste keer perfect was", aldus Cleymans in het weekblad.

ssimons

"Veel van mijn vriendinnen deden het al sinds hun veertiende of vijftiende, maar ik kon me niet voorstellen dat je op die leeftijd van seks kon genieten. Toen ik voor het eerst met een jongen naar bed ging - enfin: met een man, want hij was achttien jaar ouder - was ik er echt klaar voor."

"Het was helemaal wat ik ervan verwacht had. Ik heb toen trouwens ook voor het eerst gekust. Ik wou mijn maagdelijkheid verliezen bij iemand die ik kon vertrouwen, en van wie ik iets kon leren."

Cleymans geeft verder in het interview nog mee dat ze goed voorgelicht was. "Mijn moeder vertelde me zelfs welke standjes zij het leukst vond. Ik was zéér goed voorbereid toen ik er eenmaal aan begon."

Libido

Cleymans zegt wel een groot libido te hebben. "Dat denk ik wel, ja. Ik ben nu al een paar maanden vrijgezel, en ik ben behoorlijk gefocust op seks. Als ik in een café of op een feestje kom, loop ik toch wel te kijken wat voor vlees ik in de kuip heb. Maar begrijp me niet verkeerd: ik duik echt niet met om het even wie in bed."

"Ik vind dat je alles eens geprobeerd moet hebben, ook de rare dingen. Behalve misschien plas- en poepseks: ik kan me niet voorstellen dat ik dat prettig zou vinden. Ik veroordeel het niet, 't is alleen niks voor mij."

Geen smetvrees

Ten slotte: Clara is single. Een potentiële partner moet aan enkele eisen voldoen. "Ik val niet op het type man dat weinig eet, te proper is en al zijn haar afscheert. Ik ga ervan uit dat zulke mannen van veel dingen vies zijn, en bij seks mag je van niks vies zijn. Het lijkt me vreselijk om te vrijen met een kerel met smetvrees: als je dan je tanden niet hebt gepoetst, of naar zweet ruikt of je maandstonden hebt, voel je je meteen vreselijk onsexy."

Lees ook: Actrice Clara Cleymans: "Als ik droevig ben, masturbeer ik" Clara Cleymans: "Ik geloof meer in een tweede huwelijk dan een eerste"