Club Brugge haalt Björn Vleminckx binnen

Print
Club Brugge haalt Björn Vleminckx binnen

Club Brugge haalt Björn Vleminckx binnen

Rode Duivel Björn Vleminckx is vrijdag tijdens de Nacht van Blauw en Zwart in het Kursaal in Oostende officieel voorgesteld als nieuwe spits van Club Brugge. Vleminckx, die bij de Bruggelingen met het rugnummer negen zal spelen, komt over van het Nederlandse NEC en tekende een contract voor vijf jaar.

"Al van bij onze eerste gesprekken had ik een goed gevoel en ook daarna ben ik mijn gevoel blijven volgen. Het is allemaal snel gegaan, al was een snelle beslissing zeker geen noodzaak. Ik weet waar Club de volgende seizoenen naar toe wil. Het wil absoluut kampioen spelen en dat is ook mijn doel", stelde de 25-jarige spits.

"Dit past ook in mijn carrièreplanning. Ik was naar Nederland getrokken om bij te leren. Dat ik hier bij Club Brugge een vijfjarig contract krijg, bewijst dat ze in mij geloven en dat ze denken dat ik nog groeimogelijkheden heb", klonk het.

Profiel

"We hebben Björn al een tijdje gevolgd", verduidelijkte sportmanager Henk Mariman. "Hij is beweeglijk, strijdvaardig en enthousiast en past perfect in het profiel van Club Brugge."

Foto Photonews