Back to the 90’s flitst Sportpaleis terug

Print
MNM Back to the 90’s flitst het Antwerpse Sportpaleis zaterdag 26 maart terug in de tijd. Peter Van De Veire presenteert tijdens die megaparty optredens van internationale hitfenomenen zoals Ice MC, Captain Jack en Culture Beat. Die wekken de muzikale jaren negentig weer tot leven.

“Back to the 90’s is een retro-avond, pure nostalgie voor wie zich nog eens in de sfeer van toen wil inleven”, zegt DJ Wout, die als muzikale host tussen de optredens het feest aan de gang mag houden. “Daarvoor heb ik mijn archief ondersteboven gehaald en een uur of zes nineties-muziek geselecteerd”, zegt hij.

De mannelijke helft van de populaire dance-act Sylver was in de jaren negentig actief als resident-deejay in clubs als Carat en Illusion. "Ik weet dus wat in die periode hot was", zegt Wout. Voor hem blijft dat decennium verbonden met megadancings. "Die hadden toen nog een eigen identiteit en aanhang. Dat is de jongste tien jaar afgebrokkeld. Als deejay moet je nu een breed gamma brengen en het publiek bespelen. Wie aan één stijl vasthoudt, komt nergens meer."

GJ

Back to the 90’s op zaterdag 26 maart in Sportpaleis, Antwerpen. Info: www.the90s.be.