Celebs

Dennis Black Magic veroordeeld tot 4 jaar cel voor verkrachting 15-jarige

Print

Dennis Black Magic veroordeeld tot 4 jaar cel voor verkrachting 15-jarige

De Antwerpse strafrechter heeft Dennis 'Black Magic' Burkas tot 4 jaar cel veroordeeld. De voormalige pornoproducent zou een 15-jarig meisje meermaals aangerand en verkracht hebben.

De 36-jarige man kwam in aanraking met de moeder van het meisje toen die om advies voor een website vroeg. Terloops kwam haar dochter ter sprake, die een carrière in de modewereld ambieerde. Burkas deed uitschijnen dat hij de juiste connecties had en een fotoshoot kon regelen, maar dan wou hij wel seksuele gunsten in de plaats.

Terwijl de moeder beneden bleef, gingen Burkas en het meisje naar haar slaapkamer, waar ze hem oraal moest bevredigen en aftrekken. Ze bracht later verslag uit aan haar moeder, die vervolgens nog wat tips gaf.

Een dag later eiste Burkas opnieuw hetzelfde van het meisje. Toen de man een derde keer kwam aankloppen was de moeder niet thuis, waarop Burkas het meisje anaal en vaginaal verkrachtte.

Burkas bekende enkel het aftrekken, maar de rechtbank vond ook de andere feiten bewezen. De moeder ontkende aanvankelijk, maar gaf later toe dat ze wist van de orale seks. Volgens de rechtbank had ze haar dochter moeten beschermen. Ze moet nu 500 euro schadevergoeding betalen en krijgt 12 maanden cel met uistel. Burkas moet 5.000 euro schadevergoeding betalen en verdwijnt voor 4 jaar achter de tralies.

Niet te missen