Machester United loopt 2 punten uit op Arsenal

Print
Machester United loopt 2 punten uit op Arsenal

Machester United loopt 2 punten uit op Arsenal

Manchester United heeft in de voorlaatste minuut dankzij een doelpunt van Berbatov de drie punten thuis gehouden tegen Bolton Wanderers en loopt nu verder uit op Arsenal. De Gunners kamen in hun wedstrijd op West Bromwich Albion niet verder dan een 2-2.
Arsenal zette, ondermeer dankzij een goal van Robin van Persie een 2-0 nog om in een 2-2. Maar net als Arsenal had ook koploper Manchester United moeite met een zogenaamde mindere tegenstander. ManU moest weliswaar een tijdje met tien verder na de uitsluiting van Jonny Evans na onbesuisd inkomen.

Maar toen Bolton-keeper Jääskeläinen een houdbaar schot loste was Dimitar Berbatov (foto) er als de kippen bij om binnen te tikken.

Door het gelijkspel van Arsenal loopt Manchester United twee punten uit op The Gunners. Het gat bedraagt momenteel vijf punten al heeft Arsenal een wedstrijd minder gespeeld.

Tottenham Hotspur heeft in de strijd om kwalificatie voor de Champions League punten laten liggen. De Spurs hadden op eigen veld het overwicht tegen West Ham United maar kregen de brilscore niet van het bord.

Door het gelijkspel blijft Tottenham op de vijfde plaats steken. De achterstand op nummer vier Chelsea bedraagt twee punten, maar Chelsea komt zondag aan de bak tegen Manchester City.