Oude Wonder Woman over het nieuwe: "Jezus, wat een fantastisch lichaam"

Print
De relatief onbekende maar absoluut aantrekkelijke Adrianne Palicki (foto rechts) is uitverkoren om Wonder Woman te spelen in de remake van de jaren '70-serie over een super sexy, extreem sterke, buitengewoon begaafde en zeer rechtvaardige vrouw.

Wonder Woman is gebaseerd op een Amerikaanse strip. In de jaren '70 belichaamde Lynda Carter (foto links) het personage in de gelijknamige cultserie. Nu heeft de Amerikaanse zender NBC zijn oog laten vallen op Palicki. De actrice was tot voor kort blond, maar heeft haar kapsel een donkerdere kleur gegeven.

Zoals u in onderstaande montage van foto's van Palicki kunt zien, heeft ze niet altijd het imago gehad van een brave, rechtschapen vrouw. Rol die ze nu zal moeten spelen.

PVC-beha

Volgens The Sun is Palicki's outfit opgetrokken uit PCV-vormen die haar al duizelingwekkende figuur nog beter moeten accentueren. Lynda Carter moest het destijds stellen met een stof genaamd Spandex.

Maar 'no hard feelings'. Carter heeft Palicki al gefeliciteerd. "Ik denk dat ze er fantastisch uitziet. Het is een nieuwe look, en jeez haar lichaam ziet er fantastisch uit".