"De Mul heeft precies maanden onder de zonnebank gelegen"

Er bestaat onenigheid tussen Standard en Lieven Maesschalck, de kinesist van Tom De Mul. Volgens de Luikse ploeg sukkelt de middenvelder nog altijd met een blessure, maar Maesschalck verklaart De Mul wel fit.

jlenaerts

Standard huurt De Mul nog tot het einde van dit seizoen van Sevilla. In september moest de middenvelder zich laten opereren aan zijn adductoren. Sindsdien revalideert hij bij kinesist Maesschalck. Die verklaarde De Mul weer fit en stuurde hem terug naar Sclessin, maar de voetballer moest na één dag weer afhaken.

"Het lijkt wel of De Mul alleen onder de zonnebank heeft gelegen bij Maesschalck. Wij hadden hem beter kunnen helpen", vertelt Jean-Yves Reginster, hoofd van de Luikse medische staf, in een krant van Corelio.

Volgens Maesschalck, ook kinesist bij de Rode Duivels, is daar niets van aan. Volgens hem is De Mul al sinds 14 februari klaar om met de groep te trainen, maar werd dat niet toegelaten door de club. "Die pijn is een logische reactie op nieuwe prikkels en maakt deel uit van de revalidatie. Misschien spelen hier andere belangen tussen Standard en Sevilla", besluit de kinesist.