thumbnail: null
thumbnail: null

Brigitta Callens: "krijg geen cent van verkoop huis"

Brigitta Callens was afgelopen weekend plots opnieuw op te merken op een catwalk. De voormalige Miss België liep er een modeshow voor Bobo uit Tremelo. "Ik moet ergens mijn centen mee verdienen."

"Ik heb lang getwijfeld. Paste dit wel bij mijn filosofie?

mgeysmans

Bij mijn job? Ik heb er een lange babbel over gehad met mijn yogaleraar, die me overtuigd heeft. Het leven is een spel 'Play it', zei hij", aldus Callens tegen een krant van De Persgroep.

"Ik probeer ten volle in het leven te staan, iets te doen met de talenten die ik heb meegekregen. Ik ben nu 30, zolang ik nog gevraagd word voor modeshows ga ik dat doen. Ik moet ergens mijn centen mee verdienen. Ik krijg geen eurocent van het huis dat ik samen met Juul Vanleysen deelde. Dat is mijn keuze. Bij mijn vertrek heb ik gezegd dat ik mezelf niets, maar dan ook niets, wil toe-eigenen. Dat is de beste en meest faire oplossing. Om alles te verdelen, daarvoor zijn we te kort getrouwd geweest. Pijn doet het niet. Ik ben iemand die zich snel onthecht. Ik kan snel loslaten. Iemand die al veel klappen heeft gekregen, bindt zich niet meer zo snel."

Callens zag er tijdens de modeshow voor de modewinkel Bobo uit Tremelo bovendien stralend uit. Ze had zichzelf een kortere coupe aangemeten en had haar lippen net laten opspuiten met hyaluronzuur. "Ik maak daar geen geheim van dat ik dat product gebruik. Het werkt mijn rimpels weg. Een vrouw moet stralen, hoe moeilijk het ook gaat in haar dagelijkse leven."

Foto's: www.bobotremelo.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer