thumbnail: null
thumbnail: null

Brigitta Callens betrapte echtgenoot met andere man

Vorige week lekte het nieuws uit dat Brigitta Callens ging scheiden. Amper 3 maanden na haar huwelijk met de Hasseltse architect Juul Vanleysen (45) zette de ex-Miss België definitief een punt achter haar relatie. "Omdat Juul haar bedroog, met een andere man nog wel.

mgeysmans

"

"Ontdekken dat je grote liefde je koudweg bedriegt, is een heel bittere pil. Maar in sommige gevallen zijn er verzachtende omstandigheden, is er berouw of is het geloof in de relatie groot genoeg om de plooien weer glad te strijken. Brigitta doet dit niet. Ze kan onmogelijk nog bij Juul blijven en ik kan daar alleen maar begrip voor opbrengen. Brigitta moest niet alleen vaststellen dat Juul haar ontrouw was, haar liefdesrivaal bleek een man te zijn. Brigitta heeft dit zelf gezien, kan je je dat voorstellen? Ze heeft Juul en die andere man betrapt. Een beeld dat ze wellicht nooit meer kan wissen", vertelt een vriendin van Callens tegen Dag Allemaal.

Ook fotograaf Henk Van Cauwenbergh, een goede vriend van Callens, windt er geen doekjes om. "Schijnbaar had hij een serieus verborgen agenda. Het is duidelijk dat die mens niet gelukkig door het leven stapt. Als je telkens mensen bedriegt, dan vind je het geluk niet. Hij wendde zijn spiritualiteit alleen maar aan om iets te verbergen."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer